Glæd dig til april! Det er nemlig blevet afsløret, at der kommet et særligt musical-afsnit af yndlingsserien "Riverdale". Afsnittet, der kommer til at bestå af 11 sange, kommer til at være bygget op omkring skolens teateropsætning, hvor de skal spille "Carrie: The Musical". Det bliver dog en lille smule anderledes, end vi er vant til. Afsnittet skal nemlig forestille at være en dokumentar, der bliver filmet af Cole Sprouses rolle, Jughead Jones.

På "Riverdale"'s Instagram-profil har vi allerede fået lov til at se rollelisten til musicalen.

Et opslag delt af Riverdale (@thecwriverdale) den

Det bliver Cheryl Blossom, der spiller hovedrollen som Carrie White, mens Veronica Lodge, Archie Andrews, Betty Cooper og Jughead Jones alle er at finde i musicalen. Fans verden over er allerede vilde med ideen om et musicalafsnit, men det er måske ikke alle seriens skuespillere, der har samme glæde over at skulle synge.

Læs også: Det skal du vide om "Riverdale"-skuespillerne

Cole Sprouse har nemlig tidligere været ude og fortælle, at han helst ikke ville være med i en musical.

- Jeg har lige overlevet en Disney-karriere uden at synge, fortalte Cole i maj i et interview med E!Online .

- Det er virkelig den eneste ting, hvor jeg har været sådan helt: "Please, lad være med at få mig til at synge", fortalte han også i interviewet.

Musical-afsnittet bliver vist på amerikansk TV den 18. april, og stort set lige efter vil det være at finde på Netflix herhjemme.

Vi må bare sige, at vi glæder os til at høre, hvordan det lyder, når Cole Sprouse, Lili Reinhart, Madeline Petsch, KJ Apa, Camila Mendes og alle de andre åbner op for godteposen og giver os en smagsprøve på deres sangstemmer.

Se billeder fra Lily og Coles badeferie sammen hos SE og HØR her!

I gallieriet herunder kan du læse om serie-karakterer, vi vi ELSKE at møde!

7 seje serie-karakterer vi ville ELSKE at møde