Katherine Langford, kendt som Hannah Baker fra ”13 Reasons Why”, har får hovedrollen i en ny Netflix-serie, der har premiere i 2019. Serien hedder ”Cursed”, og vi kan SERIØST ikke være i os selv!

Læs også: Se afsnit 4 af serien "Første gang"

”Cursed” er en fantasy-serie, der er baseret på en illustrationsbog med samme navn, der endnu ikke er udgivet. Bogen skal fungere som sideløbende indhold, der bør læses, mens man ser serien. what?!

Deadline.com beskriver serien som en nyfortolkning af legenden om kong Arthur, men fortalt fra Nimues perspektiv, som er Katherine Langfords karakter. Nimue er en ung heltinde, som er skabt til at blive ’Lady of the Lake’.

’Lady of the Lake’ er en karakter fra den oprindelige legende, som giver Arthur sit sværd og fortryller troldmanden Merlin.

Læs også: OMG! "High School Musical" bliver til en serie

Illustrationsbogen bliver skrevet af forfatteren, Tom Wheeler, samtidigt med at selve manuskriptet til serien bliver skrevet. Det er kunstneren Frank Miller, som skal lave illustrationerne til bogen.

Det lyder helt vildt at skrive manuskriptet til bogen og serien på samme tid. Men det bliver helt sikkert et fedt projekt, og Katherine Langford er jo supertalentfuld, så vi glæder os selvfølgelig! Gør du?