Vi har nærmest ikke kunnet sidde stille på stolen, siden det kom frem, at "Riverdale" laver et musicalafsnit . Desværre viser det sig nu, at vi ikke får lov til at høre Cole Sprouse, der spiller Jughead Jones, synge. Producenterne bag serien har nemlig besluttet, at det ikke passer til rollen. 

- Da vi virkelig tænkte over Jughead, så føltes han som den ene person, der nok ikke ville være i en skolemusical ... Når man ser afsnittet, så er han en vigtig del af det, og han laver noget, der er rigtigt meget Jughead i løbet af musicalen. Men han synger ikke, fortæller Roberto Aguirre-Sacasa, der er producent på serien til TVline .

At Cole Sprouse ikke skal varme sin sangstemme op, er noget, som han helt sikkert selv er meget glad for.

- Jeg har lige overlevet en Disney-karriere uden at synge, fortalte Cole i maj i et interview med E!Online .

- Det er virkelig den eneste ting, hvor jeg har været sådan helt: "Please, lad være med at få mig til at synge", fortalte han også i interviewet.

Læs også: Det skal du vide om skuespillerne fra "Riverdale"

Afsnittet, der består af 11 sange, kommer til at være bygget op omkring skolens teateropsætning, hvor de skal spille "Carrie: The Musical". Det bliver dog en lille smule anderledes, end vi er vant til. Afsnittet skal nemlig forestille at være en dokumentar, der bliver filmet af Cole Sprouses Jughead Jones.

Det bliver Cheryl Blossom, der spiller hovedrollen som Carrie White, mens Veronica Lodge, Archie Andrews, Betty Cooper og Jughead Jones alle er at finde i musicalen. Musicalafsnittet bliver vist på amerikansk TV den 18. april, og stort set lige efter vil det være at finde på Netflix herhjemme. 

Læs flere celeb-nyheder hos SE og HØR her!

I galleriet herunder kan du læse tegn på, du er afhængig af serier!

7 tegn på, at du er afhængig af serier