Spoiler alert! Hvis du ikke har set alle afsnit af ”Pretty Little Liars” eller ikke vil vide, hvad der sker i de sidste afsnit, så skal du ikke læse videre.

Tag testen: Hvem skal du date fra "Pretty Little Liars"?

Til april løber de ti sidste afsnit af ”Pretty Little Liars” over skærmen i USA. Det er både noget, vi glæder os virkelig meget til – og som vi græder over! Skaberen af serien, I. Marlene King, har hintet lidt til, hvad der kommer til at ske i den sidste del af sæson syv, og det kan du læse om herunder:

  1. Vi får svar – på alt! Alle de ting, vi har undret os over, bliver forklaret. Eller det vil sige: undtagen én! Man får nemlig ikke at vide, hvordan mødrene kom ud af kælderen dengang.
  2. Nogle af yndlingsparrene ender sammen. Det bliver ikke afsløret, hvem det er, men så tror vi trods alt lidt på kærligheden igen.
  3. Serien springer i tid igen. I løbet af de sidste afsnit vil der nemlig ske et spring på et år.
  4. Pigerne skal synge! Der har længe været et ønske om at få sang og dans med i serien, og da mange af skuespillerne faktisk er ret gode til at synge, kommer det på en eller anden måde til at ske i sidste sæson.
  5. Man får en bedre forståelse for, hvorfor Alison har gjort og opført sig, som hun har.
  6. Det her er det allerbedste fact! Det er nemlig slet ikke sikkert, at det er det sidste, vi ser til ”Pretty Little Liars”. I. Marlene King siger nemlig, at hun tror på, de finder en måde at bringe karaktererne fra serien sammen igen. Der har jo også både været rygter om en film og en spin off-serie ...

SPOILER: Herunder kan du læse om plots fra "Pretty Little Liars"-bøgerne, der ikke kom med i serien:

11 plots fra "Pretty Little Liars"-bøgerne, der ikke kom med i serien (SPOILER)