Er der noget, den norske hit-serie ”SKAM” kan, er det at sætte gang i alle mulige følelser. Man bliver skiftevis glad, ked af det, forelsket og alt muligt andet, når man ser serien – og indimellem bliver man nærmest det hele på én gang.

Tag testen: Hvem er du fra "SKAM"?

Er du en af dem, der har været på en følelsesmæssig rutsjebanetur sammen med Eva, Jonas, Isak, Noora, William og de andre fra Hartvig Nissen-gymnasiet i Oslo, så kan du helt sikkert genkende de følelser, vi beskriver i galleriet. Og er du ikke hoppet med på ”SKAM”-bølgen, så kan du få en smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til, hvis du vælger at gå i gang med at se serien. 

Læs også: Det skal du vide om "SKAM"

De to første sæsoner af "SKAM" blev vist i december på DR3, men kan desværre ikke ses med danske undertekster mere. DR3 viser seriens tredje sæson, der har Isak i hovedrollen, først på året. Hele serien kan desuden ses gratis på hjemmesiden tv.nrk.no med norske undertekster. Fjerde sæson af af "SKAM" kommer til foråret, men premieredatoen er endnu ikke offentliggjort, ligesom det stadig også er hemmeligt, hvem der er hovedperson i sæsonen. 

11 følelser, du får, når du ser "SKAM": 

11 følelser, du får, når du ser "SKAM"