Elsker du gys? Så kan du godt begynde at glæde dig. Tivoli skruer nemlig ekstra op for uhyggen til sommer 2021, hvor de slår dørene op for deres splinternye og ikke mindst skræmmende forlystelse.

Den nye forlystelse går under navnet ’Villa Vendetta’ og bliver intet mindre end Danmarks største, permanente scaryhouse, der hidtil er set. Konceptet har Tivoli udviklet i samarbejde med Dystopia Entertainment, og de glæder sig til at invitere dig indenfor til en helt unik oplevelse.

- Vi har i mange år ønsket at få et permanent scaryhouse med skuespillere i Tivoli. Her skaber vi en uhyggelig oplevelse, men også noget som bringer smilet frem på læberne. Vi ser frem til at åbne og få lov til at skræmme gæsterne med en unik oplevelse, hvor vi har allieret os med kendte skræmmespecialister, fortæller Kasper Schumacher, der er Havedirektør i Tivoli.

Her kan du se Tivolis introvideo til 'Villa Vendetta', som de har postet på Instagram:

LÆS OGSÅ: Her er 20 festivaler, som du kan glæde dig til at deltage i til sommer

Et eventyr uden lige

’Villa Vendetta’ er bygget i H.C. Andersen Slottets mørke kælder, og her træder du ind i en helt særlig fortælling. I kælderens lange gange bor en familie, der efter mange års arbejde i Tivoli er blevet glemt. Årtiers glemsel har gjort dem bitre og forvandlet dem til galninge, som er ude på en blodtørstig hævn.

Er du modig nok til at træde ned i familiens hjem, kan vi godt love dig for, at dit værste mareridt venter. Du vil nemlig blive ført gennem en 150 meter lang scary -vandring i snørklede gange, hvor professionelle skuespillere står klar til at skræmme dig fra vid og sans. 

’Villa Vendetta’ åbner til sommer, hvor du kan prøve forlystelsen hver dag fra kl. 17:00 helt frem til, at forlystelsesparken lukker.

LÆS OGSÅ: Kalder alle københavnere: IKEA kommer til byen

Vi Unge anmelder forlystelsen

Vi Unge har været så heldige, at vi har fået lovet at prøve forlystelsen, før den åbner. Vi kan love jer, at der er budt op til skræk og rædsel i 'Villa Vendetta'. For det første er indretningen af forlyselsens meget virkelighedstro og rigtig flot udført. Det føles helt som at komme ind i et gammel, forladt hjem med spindelvæv over det hele. 'Villa Vendatte'-familien, som efter mange års glemsel er forvandlet til nogle livsløse zombier, er også overbevisende og ikke mindst uhyglige. Skuespillerne gør et godt job i at skræme livet ud af en. Det eneste man skal have i mente, hvis man vil prøve forlystelsen, er, at der godt kan være en del ventetid. Der bliver kun lukket små hold ind ad gangen, og det kan tage sin tid, hvis der er mange i køen. Vi Unge giver derfor forlystelsen 4 ud af 5 stjerner.

Tør du prøve den nye forlystelse?