I november sidste år valgte Zayn at være ærlig omkring, hvor svært han havde det, da han var med i One Direction, og han afslørede blandt andet, at han har haft en spiseforstyrrelse. Zayn fortalte, at der nogle gange kunne gå flere dage, hvor han ikke fik noget at spise.

Nu har Zayn så åbnet op omkring grunden til, at han fik en spiseforstyrrelse. Det har aldrig handlet om vægt, men om selv at kunne styre noget i sit liv, som ellers var meget planlagt i One Direction.

Læs også: Alt om Zayn

- Det handlede om kontrol. Alt i mit liv var så bestemt og kontrolleret, og her var der så et område, hvor jeg selv kunne sige: ”Nej, jeg spiser ikke det der”. Da jeg kom over den der kontrol, så blev mine spisevaner helt normale igen, siger Zayn til Sunday Times Style.

Læs også: Zayn ændrer tatovering af Perrie Edwards

Ligesom Zayn er ærlig omkring sin tidligere spiseforstyrrelse, har han også fortalt om sin kamp med angst, og faktisk mener han generelt, at det er vigtigt, man er ærlig omkring de ting, der er svære.

- Vi er alle mennesker. Folk er tit bange for at indrømme det, når de har problemer, men jeg synes ikke, det skal være svært at indrømme, når det er sandheden, siger Zayn. 

I galleriet herunder kan du se billeder fra Zayns tid i One Direction!

Derfor vil vi savne Zayn Malik