I juni 2018 er Marcus & Martinus færdige med 10. klasse, og i den forbindelse har de selvfølgelig skulle aflevere en eksamensopgave, hvor de skrev om sprogudviklingen fra 1814 og frem til i dag.

Men selv om drengene er vant til at optræde foran mange tusinde fans, blev de alligevel nervøse, da de skulle fremlægge opgaven foran deres klasselærer og klassekammerater.

– Jeg var så nervøs. Det er meget svært for mig. Jeg sagde også til læreren: 'Det her klarer jeg ikke', siger Marcus til den norske netavis VG.

Læs også: Alt du skal vide om Marcus & Martinus

Efter sidste skoledag skal Marcus & Martinus til USA og arbejde med flere kendte navne i musikbranchen, men de to drenge skal fortsætte med at gå i skole. De bliver nemlig undervist på farten – et fag af gangen – og de er tilknyttet en ungdomsskole i Trofors i Norge, hvor de bor, når de er hjemme.

Læs også: Test dig selv: Skal du date Marcus eller Martinus?

- Far og skolen tager et møde og finder ud af, hvordan det skal foregå, så skolegangen kan passe ind med vores musikkarriere, lyder det fra tvillingerne og fortsætter:

– Vi begynder med matematik og naturfag først, fordi det er det, vi har sværest ved, så det vil vi gerne være færdige med først.

Marcus & Martinus analyserer emojis, som fyre sender til piger - hvad betyder det?

 

Marcus & Martinus tyder beskeder: Er dit crush interesseret dig?

Alt du skal vide om Marcus & Martinus