Kun to måneder efter bruddet med 23-årige Alexis Ren i april 2020, efterlod Noah Centineo sine fans undrende: Er Kylie Jenners BFF, Stassie Karanikolaou, Noahs nye flamme?

En drillende samtale i et instagramkommentarfelt kunne i hvert fald godt tyde på det.

Den 23-årige model, Stassie, postede et billede af sig selv på sin instagramprofil den 17. juni 2020, hvor hun poserede med en rød og sort jakke i oversize-pasform, og 24-årige Noah kommenterede derefter: ”Giv mig min forbandede jakke tilbage kvinde.”

View this post on Instagram

hi :)

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Og nu er du garanteret lige så overrasket som os, for hvad laver Stassie med Noahs jakke? Og hvor kender de to i det hele taget hinanden fra?

Læs også: OMG! Drama i Kardashian-familien på fars dag: Denne far blev glemt.

Stassies drillende svar til Noahs kommentar tyder dog på, at de to kender hinanden ret godt. Hun skrev nemlig: ”Hvad snakker du om, det er min jakke,”  hvortil Noah svarede med en græde-emoji.

Fans var meget hurtige til at opsnappe den drillende tone, der måske er af flirtende karakter...

”Omg, hvis de dater,” skrev en fan, mens en anden skrev ”Noah ikke hende…”

Det virker altså umiddelbart ikke til, at alle Noahs fans er helt vilde med tanken om Noah + Stassie, men vi må se, hvor det bærer hen.

Måske vi får et nyt favorit-kendispar?

Hvis du er mere nysgerrig på Noah Centineos kærlighedsliv, så se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet alt, du skal vide om charmetroldens tidligere romancer.

Alt du skal vide om Noah Centineos kærlighedsliv