Det føles som om, det er hundrede år siden, at serien ”SKAM” sluttede. Og selv om, vi højst sandsynligt ikke får flere sæsoner (øv!), kan vi heldigvis stadig følge de geniale skuespillere.

Og nu er der for første gang nyt fra Noora - spillet af Josefine Frida Pettersen. I et interview med dansk ELLE afslører hun lidt om, hvordan hun fik sin rolle i den populære serie. Josefine skulle faktisk prøvespille sammen med Thomas Hayes, som spiller William, for at se, om de havde kemi.

Læs også: Test: Hvem skal du date fra "SKAM"?

-Der var tre runder med 1.200 deltagere. Vi skulle ligesom improvisere lidt og sidde i par, og ved sidste audition skulle jeg have en ”kemi”-audition med ham, som spillede William (Thomas Hayes, red.), for at se, om vi havde, ligesom, ”connection”. Og så ringede de til mig … faktisk på min fødselsdag, og sagde, at jeg havde fået rollen. Det var gøy!, siger hun i interviewet i ELLE, som er på gaden nu.

Her fortæller hun også, at hun slet ikke havde erfaring med skuespil før ”SKAM”, men at hun gik og drømte om at blive klassisk sanger og spille klaver.

Læs også: "SKAM"-test: Hvem er din BFF?

Nu er den helt store drøm dog at fortsætte som skuespiller.

Billeder fra "SKAM":

Billeder fra serien "SKAM"