Endelig er der nyt fra SKAM-verdenen, som jo, ifølge skaberen Julie Andem, er et overstået kapitel. Snøft!

Heldigvis har vi stadig de geniale skuespillere, som allerede har kastet sig ud i nye projekter. Og nu er der nyt fra vores allesammens Thomas Hayes aka William. Han skal nemlig spille hovedrollen i en norsk tv-serie. Det bliver ifølge Kampanje.com en komedieserie a la "Klovn", som vi kender i Danmark. 

Læs også: Test dig selv: Hvem skal du date fra "SKAM"?

Skuespillerne i serien kommer til at læne sig meget op af, hvordan de selv er i virkeligheden, men serien er altså 100 procent fiktion. Og så kommer der til at indgå "vovede scener", fortæller Andreas Bakka Hjertø, programdirektør for produktionsselskabet MTG TV, der står bag serien.

- Den tager udgangspunkt i, at man i mediebranchen bliver hurtigt kendt. Altså fra den ene dag til den anden, er du kendt (hvis du har spillet med i en populær serie for eksempel, red.). Hvad sker der, når man pludselig får en million følgere på Instagram? Det er det, den her serie kommer til at handle om, siger Bakka Hjertø.

MGT TV står også bag serien "Elven", som Thomas Hayes også er med i. Men i den nye komedie-serie får han altså en endnu større rolle.

11 følelser, du får, når du ser "SKAM"

11 følelser, du får, når du ser "SKAM"