Endnu en gang har en kendt person fået delt private billeder og videoer på nettet. Denne gang er det gået ud over Cody Christian, der spiller Theo i ”Teen Wolf”, og som du også kender som Arias lillebror i ”Pretty Little Liars”. I løbet af weekenden kunne man flere steder på nettet se videoer, han tilsyneladende har optaget på Snapchat og sendt til en af sine veninder. Videoerne viser ham blandt andet foran et spejl, mens han onanerer.

Læs også: Nu er det slut med "Teen Wolf"

Bare dagen efter Cody Christians video blev lækket, dukkede der pludselig også nøgenbilleder af Tyler Posey op. Fans støttede heldigvis op om både Cody Christian og Tyler Posey og fik hashtaggene #werespectyoucody og #werespectyoutyler til at trende, ligesom de opfordrede alle til ikke at se billederne eller at sende dem videre.

Tag testen: Hvem er din "Teen Wolf"-date?

Skuespilleren Dylan Sprayberry, der spiller sammen med Tyler og Cody i ”Teen Wolf” lagde mandag morgen en sarkastisk besked ud på Twitter for at støtte sine venner. Her skrev han, at han overvejede at lægge sine egne nøgenbilleder på nettet, så andre ikke kunne tage æren for dem.

Det er bare aldrig i orden at dele sådan nogle billeder af andre! 

I galleriet kan du læse ti vilde facts om "Teen Wolf": 

10 ting du ikke vidste om ”Teen Wolf”