Shawn Mendes og Camila Cabello har (endnu) ikke indrømmet, at de er et par, men fans er overbeviste om, at de dater. De er blevet spottet rundt omkring i hele USA, hvor de ikke har lagt skjul på deres kærlighed, og senest har de altså været i New York for at fejre Shawns 21-års fødselsdag. De blev set gående hånd i hånd (surprise), og så altså ud til at være mega forelskede.

Læs også: Se videoen: Shawn Mendes og Camila Cabello kysser!

Hvis fans i New York ønsker at gå i parrets fodspor, kan de spise frokost på Jack’s Wife Freda i West Village, hvor Shawn og Camila startede dagen. Her blev de også stoppet af fotografer, og til en af dem fortalte Shawn, at hans allerstørste fødselsdagsønske i år var at kunne gå ned ad en gade i fred og ro. Det ønske forstår man nok godt, når der bliver taget billeder af Shawn og Camila heeele tiden! 

Se videoen lige her:

I onsdags blev de også spottet gående hånd i hånd, og Camila virkede til at være energisk og glad i Shawns selskab. Kilder fortæller, at hverken Shawn eller Camila kunne holde fingrene fra hinanden, og de talte og grinede en masse. Se en video fra i onsdags herunder:

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvordan de tilbragte aftenen – men vi er sikre på, det var vildt romantisk!