Shawn fortæller TeenVogue, at han faktisk var riiimelig nervøs, inden han skulle have taget billederne i undertøj. Tanken om at skulle have taget billeder foran mange mennesker kun i undertøj var ret skræmmende for ham. Da han først kom i gang med at få taget billederne, fik han dog rimelig hurtigt styr på sine nerver, og faktisk gav foto-shootet Shawn endnu mere selvtillid. 

Læs også: Se Shawn Mendes kun i undertøj

I forbindelse med Brit Awards, hvor Shawn var nomineret som Bedste mandlige internationale solist, kommenterede Shawn på en besked fra en fan, der foreslog, at et tidligere One Direction-medlem også burde være med i Calvin Klein kampagnen. Her mente Shawn, at hvis Harry Styles var med i kampagnen, ville verden gå under! Mon ikke Shawn har helt ret i det?! Haha. For vores skyld kunne han også tage Niall Horan under armen – de to er jo rigtig gode venner.

Læs også: 10 grunde til, vi drømmer om at blive kærester med Shawn Mendes

Shawn fortalte Heat, at han ikke havde forventet at få så meget opmærksomhed på internettet. Faktisk vidste han slet ikke, hvad han skulle forvente, fordi han ikke havde prøvet det før. Han var derfor ret overvældet – men på den gode måde, sagde han.

Billedet af Shawn i undertøj er blevet hans mest likede billede på Instagram nogensinde – så Shawn havde altså slet ikke behøvet at være nervøs!