Hvis du er stor Shawn Mendes-fan, ved du, at han er rigtig god til at afholde Q&As med sine fans, som han elsker at tale med. I en af de nyeste, var en fan lidt kritisk overfor nogle af Shawns gamle tweets, der er blevet tolket som racistiske, og hun spurgte ham derfor, hvorfor der aldrig har været nogen snak om dem.

Shawn har slettet alle de gamle tweets, men de indeholdt sætninger som ”Jeg kan se det sorte i dig, Lauren!”, ”hvide piger” og ”en almindelig dag med min n*gger Kareem”.

Læs også: Vine-stjerne føler sig snydt af Shawn Mendes

Shawn svarede, at der er mange ting, man skal komme videre fra, og at de Tweets, der bliver hentydet til, blev lavet af hans venner, da han var 14, fordi de syntes, det var sjovt, han havde 2000 følgere. Han forklarede også, at han ikke rigtig tænkte over det og slet ikke havde en idé om, at han ville få 50 millioner (!) følgere senere. Han afsluttede med at sige, at han var ked af det, hvis han havde sagt usensitive ting i fortiden, og det ville han gerne undskylde for, for det var ikke hans personlighed.

Flere fans synes ikke, at Shawns forklaring er god nok og skriver, at man ikke kan undskylde, eller tage ansvar for noget, ved at blande gamle venner ind i det og sige, at det var dem, der postede billederne.

Læs også: Fans tror, at Shawn Mendes og Camila Cabello faker deres flirt

 

På Twitter bliver Shawn nu kaldt både umoden, barnlig og ynkelig, fordi han ikke forklarede sine (nu slettede) Tweets ordentligt og tog ansvar for præcis de ting, han havde skrevet.

Se alle beskederne fra Twitter nedenfor:

Av av av... Hvad tænker I om Shawns forklaring?