Den 23. september 2018 lagde Selena Gomez sit sidste billede på Instagram, hvor hun skrev, at hun ville holde en pause fra de sociale medier for at fokusere på sit mentale helbred. Desuden skrev hun, at man skal huske, at negative kommentarer kan såre mere, end man måske lige regner med. Vi synes virkelig det er så fedt, når de kendte sender vigtige budskaber, vi alle kan lære noget af.

Kort tid derefter blev hun indlagt med et mentalt sammenbrud, som mange har talt om, måske hang sammen med en vis hr. Biebers forlovelse med en anden… Man så også Justin foran det sted, hvor Selena var indlagt et par uger senere, og her var han tydeligvis oprevet.

Se opslaget herunder:

Læs også: Sådan reagerede Justin Bieber på Selenas græde-video

Og så til de gode nyheder: Nu er hun tilbage! Yaaaas, du hørte rigtigt! I går lagde Selena Gomez et billede på Instagram, hvor hun skrev, at det var længe siden, vi (ja, alle os fans) havde hørt fra hende, men hun ville ønske os alle et godt nytår og fortælle, hvor taknemlig hun er over den støtte og opbakning, hun får fra sine fans. Well, selvfølgelig, Selena! 

Se hendes nye opslag herunder:

Læs også: Test: Hvor meget ved du om Selena Gomez?

2018 brugte hun på at reflektere, lære og vokse, skriver hun. Og at hun har fundet ud af, hvem hun er, fordi hun har bearbejdet de udfordringer, livet har givet hende. Vi tænker det må være et godt udgangspunkt for hende, og så håber vi, at se meget mere til hende i 2019!