Hvis der er nogen, der er vilde med julen, så må det være Kardashian-familien – og særligt Kim Kardashian.

Det kan man i hvert fald fristes til at tro, da den 40-årige verdensstjerne netop har delt en række videoer på sin Instagram, hvor hun viser en noget af sin ’utraditionelle’ juleudsmykning frem.

I en af Kims videoer kan man blandt andet se en af Kardashian/West-familiens stuer, som er dekoreret med et gigantisk juletræ.

Juletræet er pyntet i en typisk Kardashian-stil, da det er minimalistisk dekoreret, idet det kun har falsk sne og uendelige, små julelys som pynt. 

- ”Vores træ er oppe. I ved, at jeg virkelig elsker et julet træ med blinkende lys. Altså, hvor pænt er det lige, venner?”, siger Kim Kardashian i sin video på Instagram. 

Instagram @kimkardashian

Læs også: Kendall Jenner og Hailey Bieber laver præcis de samme venindeting som dig og din BFF

Hvad der bare er lidt mystisk er, at Kim også viser julepynten frem et andet sted i huset, for her har den seje businesswoman hentet inspiration til hjemmets juleudsmykning hos forfatteren Dr. Seuss’ fiktive by ’Whoville’. 

- ”Hvis du troede, at jeg ikke ville bringe Whoville tilbage i huset…” Siger Kim Kardashian i videoen og viser juleudsmykningen frem, hvor man tydeligt kan se, at det er inspireret af Whoville, som består af et snelandskab. 

Du kan se billeder af Kardashian/West-familiens juleudsmykning herunder.  

Instagram @kimkardashian

Du kan se eller gense hele Kim Kardashians instagramstory i videoen herunder.