Vi er mange, som er rigtig glade for, at SKAM igen ruller over skærmen (selvom denne fjerde sæson faktisk er den sidste). Og vi er ligeså mange, der håber på, at Penetrator-Chris spillet af Herman Tømmeraas får en fremtrædende rolle i denne sæson.

Det danske magasin Euroman har talt med den norske føkkboy (altså i serien) om sin rolle i SKAM og hans forhold til danske piger, som han faktisk er ret vild med.

Læs også: Hvem skal du date fra SKAM?

- Jeg elsker virkelig det danske sprog. Hvis en pige er smuk og snakker dansk, så er det dangerous game. De danske piger er jo flotte, siger han til Euroman.dk.

Herman Tømmeraas udtjener til dagligt sin værnepligt hos den norske livgarde. Når han ikke er på kasernen, er han hjemme i den lille norske by Drammen, hvor han bor med sine forældre. Og ferierne foregår nogle gange i Danmark.

-Jeg har været på familieferier i Danmark. Men forrige gang jeg var her, blev jeg virkelig syg. Jeg tog til Danmark, blev ekstremt syg, tog hjem igen og blev så rask igen. Så hele mit indtryk af Danmark var ikke så godt. “Fuck Danmark”, tænkte jeg. Men jeg har været i København igen, og jeg elsker den by. Det er en smuk by. Jeg vil gerne tilbage, men har ikke haft tiden til det endnu.

Læs også: Afstemning: Hvem er din yndlingsfyr fra SKAM?

Herman Tømmeraas fortæller også, at han er single, men at det forhåbentlig ændrer sig snart.

Hvem mon han har et crush på?

 

11 følelser du får, når du ser SKAM:

11 følelser, du får, når du ser "SKAM"