Det var et chok for mange af os, da det kom frem, at Louis Tomlinson og kæresten Eleanor Calder havde slået op. De havde været sammen i tre år, da de gik fra hinanden i 2015, men nu ser det ud, som om de måske har fundet sammen igen.

Læs også: Louis Tomlinson vil beskytte Eleanor Calder

De er nemlig begyndt at følge hinanden på Instagram igen, og de liker hinandens billeder! Det må da i hvert fald betyde, at de har kontakt igen. De blev også set med næsten den samme sweatshirt med ”Titanic”-print på med et par dages mellemrum, og det får også flere til at tro, at de ses – og måske shopper sammen!

Siden Louis og Eleanor slog op for to år siden, er der sket meget i Louis’ liv. Han er blevet far til sønnen Freddie, har haft et forhold til skuespilleren Danielle Campbell, og så mistede han meget tragisk sin mor til leukæmi i starten af december.

Læs også: Louis forsvarer sin søn

Eleanor var meget tæt med Louis’ familie og var blandt andet brudepige, da Louis’ mor blev gift for et par år siden. Derfor tror mange, at hun har taget kontakt til Louis efter moderens død, og at de herefter har fundet ud af, at de skal være sammen igen!

Synes I, at Louis og Eleanor skal være kærester igen?

I galleriet kan du se billeder af dengang, Louis Tomlinson og Eleanor Calder var på skiferie sammen!

Louis Tomlinson og Eleanor på skiferie