BTS har for nylig afsløret, at deres nye album "BE" bliver udgivet d. 20. november. 

Som om det ikke var nok, har vi nu endnu en god nyhed til ARMY. Der er nemlig kommet en "BTS"-app, som er et spil, hvor du kan få lov til at styre de syv verdenskendte k-popstjerners liv. 

Den nye app "BTS Universe Story" tager udgangspunkt i Bangtan-universet, som drengene har skabt gennem deres musik. 

Det er et spil, hvor ARMY skal tage vigtige beslutninger for de syv drenge og dermed skabe deres egen version af den fortælling, som udspiller sig i BTS' rigtige musikvideoer. 

Man skal med andre ord spille en aktiv rolle i de historier, som du har set i musikvideoerne, ved at tage vigtige beslutninger og guide drengene. 

Du kan også skabe dine helt egne historier om "BTS"-drengene eller lave nye scener til deres musikvideoer. Her kan du bestemme, om drengene skal have superkræfter eller være detektiver. Du kan også beslutte præcis, hvad de skal sige - og så kan du endda vælge hvad drengene skal have på ligesom i "Sims". 

Læs også: OMG: BTS slår vild rekord!

Når du har skabt dit eget "BTS"-univers, kan du selvfølgelig dele universet med resten af ARMY - så alle kan se, hvordan dit drømme Bangtan-univers ser ud, og hvad der sker i dine historier. 

Appen kan downloades gratis på både IPhone og Android-telefoner, så alle kan være med.

Du kan se mere om det nye spil i traileren herunder.