I juli sidste år gik Millie og internetstjernen Jacob Sartorius fra hinanden, og nu har hun fået øjnene op for en anden.  Den 15-årige “Stranger Things”-stjerne dater nemlig efter sigende Romeo Beckham.

De to mødte hinanden tilbage i 2016, da Millie skulle uddele en pris til Romeos far, fodboldspilleren David Beckham, til et UNICEF-galla. Til arrangementet blev Millie spurgt, hvad der ville ske i fremtiden for hendes ”Stranger Things”-karakter Eleven, og til det svarede hun

”Det ved jeg ikke. Noget med Romeo Beckham”.

Læs også: Test: Kunne du være kærester med en kendt? 

Millie fik også taget billeder med familien Beckham på aftenen. Lige siden har hun og Romeo holdt kontakten via sociale medier, og nu har deres venskab altså udviklet sig!

En kilde har for nyligt fortalt The Sun, at Romeos mor, Victoria Beckham, har godkendt Millie som Romeos kæreste, og at hun er stor fan af Millies arbejde som skuespiller.

Romeo arbejder lige nu som model og har lavet store kampagner for blandt andet Burberry. Tidligere spillede han fodbold og blev faktisk tilbudt en kontrakt i fodboldklubben Arsenal, som han valgte ikke at tage imod.

Det er første gang nogensinde, at Romeo dater en pige offentligt.