Hvad handler sangen ”Make You Believe In Love” om?

- Sangen handler om at tro på kærligheden. Den er supercatchy og fyldt med energi. Det er en virkelig glad sang. Vores musik vokser samtidig med, at vores fans vokser, og det er vi vilde med.  

Er det en rigtig pige, I synger om?

- Måske! Vi kan ikke sige for meget. I må vente og se. Måske fortæller vi mere senere i interviewet. Det ved man aldrig.

Tag testen: Skal du date Marcus eller Martinus?

Har I nogensinde oplevet at få hate fra andre, når det kommer til kærlighed, som I nævner i sangen?

- Nej, det har vi heldigvis ikke.

I har jo et ret vildt liv, så hvordan tror I, I ville kunne møde en potentiel kæreste?

- Man ved aldrig, hvor man møder den store kærlighed, for det er svært at forudsige eller vide. Vi må vente og se, og så skal vi nok fortælle om det, når det sker.

Tror I på den eneste ene?

- Ja, selvfølgelig! Hvorfor skulle man ikke det? Vi tror også på, at det kan være en fan, der er den eneste ene. Måske kan det endda være en dansk fan. Det ville være fantastisk.

Hvilken scorereplik ville virke på jer?

- Hey, er du Google, for du er alt, hvad jeg søger.

- Hey, du er virkelig nice, må jeg lige låne dig?

- Er du den nye iPhone X, for alle vil have dig.

Læs også: Lyt til Vi Unges podcast om M&M

Kunne I selv finde på at bruge scorereplikkerne?

- Ja, helt sikkert! Vi har faktisk sagt de her scorereplikker til fans, og så har de skrevet dem på plakater og taget dem med til koncerter. Det er så cool. Vi elsker vores fans!

Hvad vil I gerne sige til jeres danske fans?

- At vi elsker dem, og at vi glæder os til at komme tilbage til Danmark. Vi offentliggør snart nogle af vores nye projekter, og vi glæder os supermeget til at dele det med jer. Og så håber vi, at I kan lide vores nye sang. Den udkom den 29. september på vores fars fødselsdag, så den er på en måde dedikeret til ham.

Her til sidst; for lige at vende tilbage til hende pigen i sangen, som I var lidt hemmelighedsfulde omkring. Er det en rigtig pige, eller hvad?

- Ha, ha. Vi har faktisk aldrig rigtig været rigtigt forelskede før, så sangen er bare om alle, der er forelskede, og som har brug for at overbevise andre om, at det er okay at være ”in love”. Vi har ikke fundet den perfekte pige for os endnu. Vi leder stadig!

Lyt til singlen "Make You Believe In Love" HER!

I galleriet kan du læse mere om Marcus & Martinus:

Alt du skal vide om Marcus & Martinus