I et interview med den britiske avis The Sun åbner Louis Tomlinson for første gang op for, hvad der skete mellem ham og Harry Styles i One Direction.

De to var virkelig tætte venner, men netop deres tætte venskab satte rygter igang om et hemmeligt kæresteforhold mellem de to. Fans gav dem endda ship-navnet "Larry". Det gjorde, at deres venskab blev akavet.

- Det skabte den her bevidsthed om, at alle omkring os analyserede den mindste detalje i alt, hvad vi gjorde. Det ødelagde vores vibe, og gjorde alt akavet, siger Louis Tomlinson.

Læs også: Louis Tomlinson vil blokere "Larry" på Instagram

Og det, at han rent faktisk havde en kæreste i forvejen, gjorde ikke situationen nemmere.

- Da rygterne startede, var jeg kærester med Eleanor, og det føltes faktisk ikke særlig respektfuldt overfor hende. Jeg er meget beskyttende overfor folk, som jeg elsker, siger han.

Selv om Louis og Harry i dag ikke er lige så tætte venner, som de var engang, så har Louis kun pæne ting at sige om Harry.

- Jeg vil for evigt have kæmpestor respekt for Harry. Han er en fantastisk musiker, og han er fantastisk på scenen.

Læs også: Louis i akavet interview

Louis bliver også spurgt til, om One Direction finder sammen igen - måske uden Harry? Til det svarer Louis, at han bestemt ikke kan se bandet sammen uden Harry. 

Vi krydser i hvert fald fingre for en reunion .. Med Harry selvfølgelig!

 

Billeder fra tiden med One Direction:

One Direction

- Det skabte den her bevidsthed om, at alle omkring os analyserede den mindste detalje i alt hvad vi gjorde. Det ødelagde vores vibe og gjorde alt akavet,