”Bare af nysgerrighed: Hvorfor er hver eneste person på Riverdale en 25+-årig, der portrætterer teenagere med perfekte kroppe? Synes I ikke, at tv-serier som denne, med en ung målgruppe, bidrager til urealistiske kropsidealer?”

Sådan lød det tweet, Lili Reinhart modtog den 6. februar 2020, og som fik skuespillerinden til at trykke hårdt til tasterne.

For selvom populære Reinhart misundes af mange teenagere rundt om i verden, har hun også mange usikkerheder omkring sin krop:

”Det er altså ikke alle i serien, der har den perfekte krop. Og selv jeg kan blive skræmt af mine medskuespilleres kroppe, når jeg skal lave scener i undertøj. Jeg har følt mig meget usikker på grund af folks forventninger til skuespillerinders kroppe,” svarede Reinhart tilbage på tweetet.

Foto: Twitter

I de seneste par år har Riverdale-skuespillerinden været superåben omkring sit kropsideal og sit mentale helbred. Hun har tidligere fortalt, at hun i 2018 led af voldsom akne, og hun kunne derfor sommetider finde på at lægge makeup i mørke, så hun var fri for at se sit naturlige ansigt.

Læs også: Nu kan du lave din helt egen Coca Cola med din yndlingssmag

Men nu, når hun lever et liv i spotlyset som stjerne på Riverdale, så bliver hun nødt til at leve med sin krop og med, at folk ser hendes krop i alle vinkler og med eller uden tøj på.  

Generelt har vi må en tendens til at tro, at alt er lyserødt for de kendte, men sådan er det faktisk ikke. Se med i galleriet herunder hvor vi har samlet en række citater fra de kendte, der fortæller noget om, hvordan det i virkeligheden er at være dem:

Sådan er det at være kendt