Kylie Jenner er en af de mest fulgte stjerner på sociale medier som Snapchat, Instagram og Twitter. 
 

 
Normalt poster hun om emner som makeup og sit udseende, men i story har hun for nyligt snakket om et mere alvorligt emne, nemlig mobning. 
 
Kylie Jenners søster, modellen Kendall Jenner, har postet story'en på sin Twitter med ordene: "Det fik mig til at græde": 
 
(Artiklen fortsætter efter klippet)
 
 
I story'en taler Kylie Jenner med langsom, hæs stemme, mens der bliver vist en masse billeder af hende. 
 
- Halvdelen af jer synes, jeg er mærkelig. Den anden halvdel synes, jeg er sjov. Men jeg er blevet mobbet, siden jeg var ni år. Af hele verden ... føles som nogle gange, fortæller Kylie Jenner og henviser til, at hun var bare ni år gammel, da hendes families realityprogram "Keeping Up With the Kardashians" fik sit gennembrud.
 
- Og jeg synes, jeg har gjort et godt stykke arbejde med at håndtere alt dette. Men der er mobbere alle vegne, slår hun fast i videoen. 
 
- Så dette er bare en story, der fortæller alle, der bliver mobbet, at den eneste mening, der tæller, er din egen, og du skal aldrig ændre på dig selv, lyder opfordringen fra realitystjernen. 
 
Jenner understreger, at hun med sin video ikke er ude på at få folks medlidenhed. 
 
- Misforstå mig ikke. Dette er til alle derude, der bliver mobbet. Du skal vide, at du ikke er alene. Nu vil jeg sige godnat, spred kærlighed, afslutter hun.   
 
Læs flere nyheder om kendte hos Se & Hør her.