Kylie Jenner tager mange selfies, og hun er vant til at få flere millioner likes, når hun lægger billeder af sig selv op på Instagram. Og hvad er så hemmeligheden bag Kylies perfekte selfies? Det fortæller hun i en video på hendes app:

- ”Den gyldne time”, eller solnedgangslys. Det er kort tid, før solen går ned, og himlen får en lyserød, varm farve. Det får din hud til at få en megagod glød.

Læs også: Kylie Jenner afslører sin største beauty-fail

Tidligere har Kylie også fortalt til flere medier, at hun sagtens kan tage op til 500 billeder, før hun udvælger et, der skal på Instagram:

- Jeg tager omkring 500 billeder for at få et, jeg kan lide. Nogle gange fortryder jeg, at jeg har lagt det op, hvis jeg senere finder et, der er bedre. Så er jeg sådan ”Pis, det var et bedre billede”, men det er det eneste, jeg fortryder.

Kylie har i øvrigt også en assistent ansat, der hjælper hende med at tage billeder, så hun altid har indhold til hendes populære Instagram-konto.

Læs også: Pimp dine nudler som Kylie Jenner

Så for lige at opsummere: Solnedgangslys, 500 billeder og en assistent. Pyh, det lyder tidskrævende at tage så lækre Insta-billeder.

Ville du gide bruge så mange kræfter på Instagram?

I galleriet kan du læse 10 ting, du ikke vidste om selfies:

10 ting du ikke vidste om selfies