Forestil dig at vågne op midt om natten ude af stand til at bevæge dig. Du er lysvågen, men din krop føles tung som sten, og du kan ikke løfte dine arme eller rejse dig op.

Det må være vildt ubehageligt, og det er det også ifølge Kendall Jenner. Hun har nemlig prøvet at være vågen og lam på samme tid. Det afslører hun i en trailer til en ny sæson af ”Keeping Up with the Kardashians”.

Læs mere: Find alt om Kendall Jenner lige her

- Jeg vågner midt om natten, og så kan jeg bare ikke bevæge mig, kan man høre hende fortælle sin mor i telefonen.

- Alle siger, at jeg har det fint, men jeg føler ikke, at jeg har det godt, siger hun også. 

Læs også: Kendall Jenners øjenbryn faldt af

Nogle eksperter mener, at Kendall Jenner lider af det, der bliver kaldt søvnparalyse eller søvnlammelse, som er en tilstand, hvor man er vågen og sover på samme tid. Ens krop er simpelthen lammet, mens man er vågen! Man kan opleve at få flere anfald, og det kan vare alt fra et par sekunder til flere minutter.

Der er nogle læger og forskere, der mener, at tilstanden er forbundet med stress og angst, men man ved ikke helt, hvorfor nogle personer oplever søvnlammelse, og de fleste oplever det også kun en gang.

Øv, hvor er det altså synd for Kendall Jenner, for det må være SÅ ubehageligt. Vi håber, hun passer på sig selv, hvis hun er stresset! 

Kendall Jenner har altså bare en sygt god stil, og det her er nogle af vores favorit outfits: 

9 gange, Kendall Jenner var vores ultimative stilikon