Først en lille advarsel: Hvis du trykker play på videoen i den her artikel, er det RET sikkert, at du kommer til at opleve seriøse brækfornemmelser.

I videoen kan man nemlig se Kendall Jenner og James Corden spise og drikke nogle virkelig klamme ting som for eksempel fuglespyt, torskesperm og græshopper, og det er ret ulækkert, men også lidt sjovt.

Læs også: Kendall Jenner afslører sin største beauty-fejl

Kendall Jenner har været med i James Cordens tv-program ”The Late Late Show”, hvor hun spillede spillet ”Spill Your Guts or Fill Your Guts” – en form for quiz hvor man skal svare sandt på nogle lidt onde spørgsmål eller spise noget klamt, hvis man nægter at svare.

Først skal Kendall Jenner ranke babynavnene North, Saint og Dream fra det bedste til det værste navn, og det er jo lidt ondt, for det er navnene på hendes niecer og nevø. Men Kendall Jenner gør det alligevel.

Læs også: Kendall Jenner får kritik for ballerina-video

Det næste spørgsmål er: ”Hvilken af pigerne i Taylor Swifts girl squad kan du mindst lide?”, og det vil Kendall Jenner altså ikke svare på. Derfor bliver hun nødt til at drikke fuglespyt, og det ser virkelig ikke særlig lækkert ud!

Se den klamme video med Kendall Jenner her: 

Kendall Jenner ser bare altid megagodt ud - også når hun spiser klamme ting i tv-programmer! Se 9 af hendes flotteste looks her: 

9 gange, Kendall Jenner var vores ultimative stilikon