Du har helt sikkert hørt om #mannequinchallenge, der går ud på, at man skal lave forskellige scener og situationer med mennesker, der skal gøre deres bedste for at ligne mannequin-dukker.

Det handler om at finde på de sejeste scener og få så mange mennesker med som muligt, og der er allerede ret mange, der har lavet deres egen version af #mannequinchallenge, som de har delt på de sociale medier.

Læs også: Findes der hemmelige Kardashian-søskende?

Men Kardashian-familien har altså lavet den vildeste af dem alle, for lige efter Blac Chyna og Rob Kardashian i går blev forældre til den lille pige Dream Renee Kardashian, lavede hele familien en #mannequinchallenge på fødestuen!

Læs også: 30 facts om Kardashian/Jenner søstrene

Her kan man se Kris Jenner, der ser virkelig spændt ud og står bag ved sengen, hvor Blac Chyna ligger og ligner en mannequin-dukke, der er klar til at føde. For enden af sengen sidder Rob Kardashian klar til at tage i mod sin lille datter, og der er også en sygeplejerske, der er med i denne her challenge.

Du kan se Kardashian-familiens #mannequinchallenge her: 

En video slået op af Blac Chyna (@blacchyna) den

Det er altså lidt vildt, at de har tænkt på at gøre det lige efter fødslen af lille Dream Renee Kardashian! Men det tyder jo bare på, at alt er gået rigtig godt, og at Kardashian-familien er superglade for det lille nye medlem af deres familie.

Du kan se en lille video af Dream Renee Kardashian her: 

Dream Renee Kardashian

En video slået op af Blac Chyna (@blacchyna) den

Kim Kardashian kan bare det der med sociale medier. Få hendes bedste tips til mange følgere her: 

Kim Kardashians guide til mange følgere