Sidste år den 13. september blev Justin og Hailey Bieber gift i New York, men de fik aldrig holdt en bryllupsfest. Heller ikke selv om de efter sigende skulle have sendt save-the-date-invitationer ud til en fest den 28. februar i år, som ikke blev til noget alligevel. Men nu lader det til, at Justin og Hailey meget snart skal fejre deres bryllup og deres kærlighed.

Kilder tæt på Justin og Hailey fortæller nemlig TMZ, at parret holder bryllup for deres nærmeste venner og familie til september. Dog har de stadig ikke sat en præcis dato, men i ølge kilden sender Justin og Hailey invitationerne ud om en uge.

Læs også: Justin og Hailey Bieber udskyder bryllup på ubestemt tid!

En kilde fortæller også People, at Justin og Hailey tog beslutningen om at holde bryllup i september allerede tilbage i maj, og at bryllupsplanlægningen altså har været et stykke tid undervejs. Kilden fortæller også, at de prøver at holde detaljerne om deres bryllup private, men at de begge to virker meget spændte på brylluppet og er glade for deres liv sammen.

Vi gad altså viiirkelig godt med til deres bryllupsfest, men vi kan nu godt forstå, at de gerne vil holde det privat. Vi håber, at Justin og Hailey får lige præcis det bryllup, som de drømmer om!