I 2012 var der ét par, som alle snakkede om: Harry Styles og Taylor Swift. Han var en del af verdens mest succesfulde popgruppe, og hun var en country-stjerne, der havde vundet flere Grammy-priser. Deres forhold varede dog ikke længe, men det har efter sigende været inspirationskilde for en del af Taylors største hits.

I et interview med Rolling Stone fortæller Harry nu, hvad der skete, da han datede Taylor Swift.

 - Når jeg ser billeder fra den dag (billeder af ham selv og Taylor på date i Central Park, red.), tænker jeg, at forhold er svære – uanset alder. Og når man er 18 forstår man ikke helt, hvordan det fungerer. Du er lidt akavet i starten. Du er på en date med én, du helt vildt godt kan lide. Det burde være simpelt, ikke? Jeg har helt sikkert lært noget. Men sagen er den, at jeg bare ville have, at det skulle være en helt normal date.

Læs også: Se billederne fra Harry Styles' og Taylor Swifts date

Rolling Stone spørger naturligvis også ind til Taylors sange, der handler om Harry.

 - Jeg ved ikke, om de handler om mig eller ej, svarer han høfligt. Sagen er den, at hun er så god, at sangene bliver spillet over det hele. Jeg er er heldig, hvis alt det [vi gik igennem] hjalp med at skabe de sange. Det er det, der rammer hjertet.

Læs også: Se Taylor Swifts VILDE dobbeltgænger

Til slut spørger Rolling Stone om Harry kan lide Taylors sange:

 - Ja og nej. Hun behøver ikke mig til at fortælle hende, at de er fantastiske. Det er fantastiske sange … Det er den mest fantastiske utalte dialog nogensinde.

I galleriet kan du se, hvilke sange der (måske!) handler om Harry Styles:

7 gange Taylor Swift har sunget om Harry Styles