Der går rygter om, at Harry Styles dater den 28 årige amerikansk-koreanske model Kiko Mizuhara. Efter at de to for nylig begyndte at følge hinanden på Instagram, har rygterne om det måske nye kærestepar altså spredt sig. Harry har også brugt rigtig meget tid i Tokyo på det seneste – måske for at være sammen med Kiko?

 

Kiko blev så træt af rygterne, at hun, i en opdatering på Twitter, meldte ud, at hun aldrig havde mødt Harry Styles:

”Det er blevet skrevet, at Harry Styles og jeg har været i et forhold. Jeg har ikke noget forhold til ham, og jeg har aldrig mødt ham. Verden er fuld af fake news. Folk tror på det de gerne vil tro på, frem for at stille spørgsmål til virkeligheden.”

Selv om Kiko benægter at have mødt Harry, så peger beviserne altså på noget helt andet! De to er nemlig blevet set sammen til Harrys 25 års fødselsdagsfest i Tokyo. I en video ses de to sammen på gaden, sammen med andre af Harrys venner. Selv om videoen ikke beviser at de to dater, så må de i det mindste være riiimelig gode venner, ik’?

Harry Styles følger kun 242 på Instagram, og Kiko er én af dem - så mon ikke, at Kiko kender ham lidt bedre, end hun selv giver udtryk for?

Hvem er Kiko?

Den 28 årige Kiko Mizuhara er født i USA, men har boet i Japan det meste af sit liv. Hun har arbejdet som model, siden hun var 12 år og er i dag ambassadør for Dior. På Instagram har hun 5,2 millioner følgere, og én er dem er altså Harry Styles!

Vis dette opslag på Instagram

今の自分、好き❤️

Et opslag delt af i_am_kiko (@i_am_kiko) den