Nu har du mulighed for at få en hilsen fra en af dine yndlingsstjerner. 

På den nye hjemmeside Happio kan man nemlig købe en personlig videohilsen fra en række kendte danske og internationale stjerner, som ønsker at glæde deres fans.

Videoerne kan bruges som en helt særlig gave til en, man holder af. Det kunne for eksempel være som en fødselsdagsgave til et familiemedlem eller verdens bedste konfirmationsgave til din BFF.

På Happio kan man selv foreslå stikord til den stjerne, man vil have en hilsen fra, for at få den mest personlige video. Det betyder, at hver eneste video er 100% unik og passer til den person, den skal sendes til.

LÆS OGSÅ: OMG! Noah Centineo har givet sit telefonnummer ud – og han vil have, at du skriver til ham!

Prisen på de unikke videoer bestemmes af stjernerne selv. Det betyder, at der ikke er en fast pris, men at det i stedet afhænger af, hvem man ønsker at få en videohilsen fra. De fleste hilsner ligger mellem 200-400 kr.

Hvilke stjerner er på Happio?

Fankonceptet har mange forskellige kategorier såsom ”influencere,” ”reality” og ”musik.” Det betyder, at du uden tvivl har mulighed for at finde en kendis, du elsker.

Lige nu kan man få personlige videohilsner fra Infernal-sangeren Lina Rafn, Vild Med Dans-stjernen Thomas Evers Poulsen, Szhirley og mange flere. Der kommer nye stjerner på siden hver uge, så husk at holde øje!

Psst… Vidste du, at der i uge 5 er Danmarks Indsamling? En række af kendisserne på Happio donerer alle indtægterne fra de personlige videohilsner ubeskåret til Danmarks Indsamlingen. Sejt!