Faktisk kom det totalt bag på Kendall Jenner, at det ville skabe så meget drama, at hun valgte at slette sin Instagram i søndags. Til Ellen DeGeneres fortalte Kendall, at hun troede, det ville være "no big deal", og at det virkelig kom bag på hende, at medierne pludselig begyndte at skrive så meget om det.

- Det var vildt, at det blev sådan en stor sag. Det havde jeg slet ikke forventet. Jeg fjernede også Twitter-app'en fra min telefon, så jeg vidste ikke, at folk talte om det. Jeg troede helt ærligt, at folk ville være ligeglade, men så begyndte min familie og mine venner at skrive til mig, og jeg var sådan lidt "Hvordan ved alle det?" Men så sendte de mig links til CNN (amerikansk nyhedsside, red.) og andre sider.

Læs også: Kendall Jenner har en mystisk lidelse

- Men hvorfor slettede du din Instagram?, spurgte Ellen DeGeneres, og Kendalls svar gav faktisk ret godt mening:

- Jeg ved ikke hvorfor. Jeg ville bare detoxe lidt. Jeg følte, jeg trængte til en lille pause - jeg er altid på! Det er det første, jeg gør om morgenen, og det sidste, jeg gør, inden jeg lægger mig til at sove. Jeg følte, jeg var blevet lidt for afhængig af det. Det er en detox! Jeg kommer tilbage ...

Selv om Kendall afslører, at hun allerede savner Instagram og faktisk nærmest har "abstinenser", fortæller hun også, at det er lidt forfriskende og rart ikke at være på Instagram hele tiden.

- Du begynder at engagere dig mere i det virkelige liv og forholder dig mere til de mennesker, der er omkring dig. Så det er faktisk meget rart at være lidt væk fra det.

Vi trøster os med, at Kendall trods alt lover os, at hun kommer tilbage! Og i mellemtiden kunne vi jo selv prøve en Instagram-detox, eller nej, måske ikke alligevel ...

Tjek 9 gange, hvor Kendall Jenner var vores stilikon i galleriet herunder

9 gange, Kendall Jenner var vores ultimative stilikon