Er det her Demis nye kæreste?

Foto: All Over

Demi Lovato har mødt en ny fyr. Få alt at vide om ham lige her!

Torsdag, 10. november 2016 - 14:02
Af Cecilie Rosfort-Nees

Demi Lovato har mødt en ny fyr! 

Flere kilder har fortalt den amerikanske hjemmeside E! News, at popstjernen og en fyr, der hedder Luke Rockhold, er begyndt at hænge mere og mere ud sammen ... 

Demi og Luke mødte hinanden, da de begge trænede i fitnesscentret Unbreakable Performance Center, som ligger i Los Angeles. Det var ikke så mærkeligt, at det var i netop et træningscenter, de to stødte ind i hinanden. Luke, som er 32 år, er nemlig en meget seriøs sportsmand, som stiller op i verdens hårdeste kampsportsstævvne, der hedder UFC, som er en forkortelse for Ultimate Fighting Championship. 

Demi og Luke tager det stille og roligt, og en kilde har fortalt E! News, at de to ikke kalder sig kærester endnu. 

Læs også: Demi Lovato: Min far var ond

- Demi er lige kommet ud af et seriøst forhold, så hun leder ikke efter noget seriøst lige nu, men hvis tingene udvikler sig naturligt over tid, er hun villig til at give det en chance ..., fortæller en kilde til E! News.

Udover at være faldet for Lukes udseende er Demi vild med, at Luke er en cool fyr, der gør hende i godt humør.

- Hun er typen, der tager en dag ad gangen og lever i nu'et, afslutter kilden. 

Læs også: Demi Lovato undskylder

En anden kilde, der har set de to sammen til en amerikansk fodbold-kamp, fortæller, at selv om Luke og Demi ikke klistrede til hinanden, var der ingen tvivl om, at de har en rigtig god kemi sammen. 

Umiddelbart passer de to lovebirds jo ret godt sammen - og første gang Demi viste sig offentligt efter break-uppet med Wilmer Valderrama, var faktisk til netop UFC, hvor Rockhold (tilfældigvis?) havde en kamp ... 

Demi Lovato har haft mange hårfarver. Tjek dem i galleriet herunder!

Demi Lovatos mange hårfarver

 

 

Relaterede artikler

Læs også

Seneste nyt