Vi kunne altså ikke være gladere på Demi Lovatos vegne! Hun har haft et hårdt år 2018, hvor hun blev haste-indlagt pga. en overdosis. Hun var i rehab i omkring 3 måneder, før hun viste sig offentligt igen, og hun slettede flere af sine kendte ”venner” på Instagram, fordi de havde udtalt sig om hendes overdosis.

Men nu ser det altså endelig ud til, at Demi Lovato har fundet lykken igen. Det fortjener hun sååå meget! Lige inden nytårsaften kunne Demis følgere glæde sig over en megacute video, Demi lagde ud. Her sidder hun i et fly og kysser kæresten, Alexander Levy, og de ser vildt forelskede ud.

Læs også: Demi Lovato indlagt: Får støtte fra kendte venner 

Alexander Levy er nok bedst kendt som Henri Levy, og han er en ret kendt designer. Han har sit eget mærke, der hedder Enfants Riches Déprimés – det betyder deprimerede, rige børn. Hmm! Han har også været meget åben om, at han også selv har været i rehab flere gange, og at det er det, der har inspireret ham som designer.

Læs også: Demi Lovato taler ud om sine problemer

Det ser altså ud til, at de to er rigtig gode for hinanden, og det er vi altså rigtig glade for! Tillykke til Demi og Henri!

Se videoen herunder: