Vi spoler tiden tilbage: Allerede i sommeren 2017 begyndte rygterne om, at Zendaya og Tom Holland dater hinanden. Det var omkring samme tidspunkt, at ”Spider-Man: Homecoming” havde premiere, og her spiller de to unge skuespillere overfor hinanden – og det kan måske godt have sat gang i rygterne, for de har virkelig god kemi!

Dengang sagde en kilde til People, at Tom og Zendaya begyndte at se hinanden, mens de indspillede ”Spider-Man”, men at de havde holdt det meget privat og væk fra offentligheden. Kilden sagde også, at de to havde været på ferie sammen for at bruge så meget tid sammen som muligt.

MEN hverken Tom Holland eller Zendaya har bekræftet rygterne. Faktisk har de gjort det præcis modsatte. Zendaya gjorde dengang i 2017 grin med rygterne om, at de to skulle have været på ferie – og kaldte det hendes ’yndlings rygte’. Tom Holland kommenterede på Zendayas post og skrev ”Tæller pressetouren?”

Læs også: Se traileren til den Draka-producerede teen-dramaserie med Zendaya i hovedrollen

Se Zendayas post her:

Zendaya har dog tidligere sagt, at hun ikke kan lide at tale om hendes kærlighedsliv i offentligheden, så selv hvis de to rent faktisk dater – så er chancen for, at de ville bekræfte det virkelig lille. Det er nok også grunden til, at fans stadig tror, at Tom og Zendaya er et par – og nåå ja, selvfølgelig også fordi, de er viiirkelig søde sammen!

I galleriet nedenfor kan du selv se, hvorfor Tom Holland og Zendaya muligvis dater …

Zendaya og Tom Holland