Vi var (selvfølgelig) ikke de eneste, der gav Noah Centineo en del opmærksomhed efter han i sidste uge lagde billeder på Instagram, hvor han viste sin bare overkrop frem.

Skuespilleren Lily Collins kommenterede billederne af Noah og skrev, at hun aldrig ser så godt ud, når hun har joggingtøj på. Til det svarede Noah ”Oh please” efterfulgt af en flamme-emoji. Lige siden har fans spekuleret over, hvorvidt de to dater eller ej. Hverken Noah eller Lily har kommenteret på rygterne, men SÅ skete der noget.

Læs også: 10 facts om Noah Centineo

Noah og Lily gik på den røde løber sammen til Vanity Fair Oscars-afterparty i denne uge, og ifølge Just Jared brugte de to også meget tid sammen til festen.

Selv om de ikke officielt har meldt ud, at de dater, kunne det altså godt tyde på det. Fans verden over går i hvert fald helt amok over billedet af Noah og Lily fra den røde løber.

De to stjerner har faktisk tidligere arbejdet sammen på en musikvideo, og i den forbindelse lagde Noah et megasødt billede på Instagram af ham og Lily og en baby!

Se billederne her: 

Vis dette opslag på Instagram

“Take a picture with our baby” @lilyjcollins

Et opslag delt af Noah (@ncentineo) den

Vi forstår I hvert fald godt, hvis Lily er vild med Noah!