Sidste år blev Ariana Grande forlovet med Pete Davidson, så gik de fra hinanden, fandt sammen igen og gik så endeligt fra hinanden. Fordi deres forhold gik op og ned, skrev Ariana sangen ”thank u, next” i flere forskellige versioner – og i sangen hylder hun flere af ekskæresterne.

Hun nævner dog ikke den 25-årige skuespiller Graham Phillips (aka. Nick St. Clair fra ”Riverdale”), selv om han faktisk også er en af hendes ekskærester. Nu er de to blevet set sammen i New York, hvor de skulle have været ude og spise middag – så rygterne er i fuld gang: Dater de mon igen?

Her kan du se et billede af Ariana og Graham fra 2016:

Vis dette opslag på Instagram

Lil 13 reunion

Et opslag delt af Graham Phillips (@grahamphillips) den

Læs også: Ariana Grande: De sejeste facts

Parret mødte hinanden, da Ariana var 14-15 år gammel. Både Ariana og Graham var nemlig med i musicalen ”13: The Musical”. De datede i 3 år fra 2008-2011 – og Ariana fik faktisk sit første kys af Graham! De to nåede også at udgive en sang sammen i 2010.

Hør sangen her:

Det lader altså til, at Graham Phillips er en del sødere i virkeligheden end han er, når han spiller rollen som Nick St. Clair i ”Riverdale”. Og siden Ariana ikke nævner ham i ”thank u, next”, kunne der måske godt være en chance for, at de dater…

Ariana skrev dog på Twitter i januar, at hun nok ville være single i lang tid – faktisk i hele 2019.

Se Tweetet her:

… Men hun har jo sagt lignende før, så vi krydser altså fingre for lidt kærlighed mellem Ariana og Graham!