I december overraskede Camila Cabello alle Fifth Harmonys fans ved at meddele, at hun ikke længere ville være med i bandet.

Læs også: Fifth Harmony-chok: Camila Cabello forlader bandet

Der har gået mange rygter om, at stemningen mellem pigerne i Fifth Harmony har været meget anstrengt, og mange tror derfor, at Camila valgte at forlade bandet, fordi hun var uvenner med de andre piger.

I et nyt interview med magasinet ”Latina” fortæller Camila selv, hvorfor hun valgte at forlade Fifth Harmony:

- Jeg startede i bandet, da jeg kun var 15 år gammel. Jeg blev nødt til at følge mit hjerte og min kunstneriske vision. Jeg er taknemmelig for alt det, vi havde i Fifth Harmony og for den her nye mulighed. Jeg er mindre fokuseret på succes og mere på, at jeg gør mit allerbedste og følger min kunstneriske vision – uanset hvor det måtte føre mig hen.

Læs også: Camila Cabello får hate efter Shawn Mendes-duet

Det virker til, at Camila forlod bandet for at have mere mulighed for at være sig selv. Hun fortsætter også sin forklaring med en kommentar, der tyder på, at hun ikke følte sig godt tilpas med det liv, hun havde i Fifth Harmony:

- Her er mit drømmeliv: Jeg vil lave musik og have fantastiske oplevelser med folk. Jeg vil ikke låses inde på et hotelværelse og kun tale med pressen og være på den røde løber. Det er ikke det slags liv, jeg vil leve. Jeg vil rejse med rygsæk gennem Europa. Jeg vil møde en spansk fyr i Spanien og blive forelsket.

Kan du forstå, at Camila valgte at forlade Fifth Harmony?

I galleriet kan du se stjerner, som er uvenner:

Stjerner, der er uvenner