Zayn har netop forkælet os med en helt ny single, og vi elsker den allerede. 

Zayns nye sang hedder ”Vibez”, og det er ikke den eneste overraskelse, superstjernen har afsløret. Den tidligere One Direction-sanger fortæller nemlig også, at vi kan se frem til et helt nyt album.

Det er snart tre år siden, Zayn sidst udgav et album, men nu får vi endelig nye sange at synge med på. I et tweet afslørede Zayn titlen på hans næste album, og fortalte, hvornår vi kan forvente det.

Zayns Zquad (som Zayn-fans kalder sig) kan nu glæde sig til et nyt album, som får titlen ”Nobody Is Listening” og udkommer fredag d. 15 januar.

LÆS OGSÅ: Zayn har navngivet sine fans

Der er ikke mange oplysninger om ”Nobody Is Listening” endnu, men vi ved, at albummet har 11 sange. Ud over ”Vibez” kommer det nye album også til at indeholde sange ”Better,” som Zayn udgav tilbage i september 2020. 

Ifølge Hello! bliver Zayns kommende album hans mest personlige indtil videre. De skriver, at han på ”Nobody Is Listening” endelig får lov til at lave den musik, han altid har drømt om.

Zayn og hans kæreste, modellen Gigi Hadid, blev i 2020 forældre til en lille pige, så mon ikke det nye album indeholder en kærlighedssang eller to om dem også. 

LÆS OGSÅ: Derfor er Taylor Swift den sødeste "tante" for Zayn og Gigi Hadids datter 

Vi glæder os til ”Nobody Is Listening”, og vi er SÅ vilde med Zayns nye single. Hvad synes du om ”Vibez”?