Det sidste stykke tid har Selena Gomez satset på sin musikkarriere og blandt andet lavet det nye hit ’Baila Conmigo’. Derfor er det også noget tid siden, at vi har set stjernen på den store skærm. Hun har nemlig ikke medvirket i en film i snart to år. Men nu vender skuespillerinden stærkt tilbage – endda som hovedrollen i en splinterny film.

Det er netop blevet offentliggjort, at Selena skal spille hovedrollen i thrillerfilmen ’Spiral’, som instrueres af ingen mindre end rapperen Drake og Petra Collins, der er produceren bag serien ’Euphoria’, det skriver Teen Vogue.

I ’Spiral’ skal Selena spille en verdenskendt influencer, der bruger meget af sin tid på de sociale medier. Faktisk bruger hun så meget tid på internettet, at hun ender med at blive afhængig. Det har sin pris i sidste ende.

LÆS OGSÅ: Det nye ’Gossip Girl' er på vej: Denne dag udkommer det første afsnit

Bruger ikke selv de sociale medier

Selvom Selena Gomez skal spille en kendt influencer, der er storforbruger af de sociale medier, er det faktisk ikke noget, som hun selv gør brug af i sit private liv.

Tidligere på året fortalte hun til Vogue, at hun ikke bruger de sociale medier, og at hun har hyret en person til at styre sin Instagram.  

- Jeg vågnede en morgen og kiggede på Instagram, som mange andre gør – og den morgen fandt jeg ud, at jeg ikke gad det længere. Jeg var træt af at læse grimme kommentarer og træt af at se på andres liv. Efter min beslutning følte jeg mig fri. Jeg kunne nu være mere til stede i mit liv, og det er jeg meget glad for, har Selena fortalt til Vogue.

Vi må vente lidt med at finde ud af, hvordan Selena vil klare rollen som medieafhængig. Hvor og hvornår filmen kommer ud ved vi ikke endnu, men vi vil helt klart holde øje. 

Indtil da kan de se en af de 10 film fra galleriet, som vi kan garantere, vil gøre dig i godt humør:

10 film der gør dig glad

LÆS OGSÅ: Noah Centineo skal være med i ny Netflix-serie - her er alt, du skal vide om serien