’To All the Boys: Always and Forever’ fik premiere på Netflix d. 12. februar 2021, og på daværende tidspunkt lignede det, at vi havde vinket farvel til Lara Jean, Peter og alle de andre. Men var det egentlig et farvel?

Nu tyder det nemlig på, at vi måske kommer til at se mere til alle vores yndlingskarakterer.

Som mange ved, er ’To All the Boys’-universet baseret på Jenny Hans bøger af samme navn, og nu fortæller forfatteren om sine planer om en fortsættelse.

Jenny fortæller, at hun er interesseret i at skrive en efterfølger, der kommer til at fokusere på Lara Jeans lillesøster Kitty, som i filmene spilles af Anna Cathcart.

LÆS OGSÅ: Lana Condor: ”Successen bag ‘To All The Boys’ påvirkede mig voldsomt”

Jenny siger, at Kitty adskiller sig meget fra sine søstre, og at det kunne være sjovt at udforske hende lidt mere.

Samtidig vil en bog baseret på Kittys liv også betyde, at seriens fans stadig kan få lov til at følge lidt med i, hvad Lara Jean foretager sig.

Bliver Lara Jean og Peter sammen?

Et af de spørgsmål, mange fans er interesseret i, er selvfølgelig om Lara Jean og Peter stadig er sammen i fremtiden. Hvis man spørger Jenny Han, er svaret måske en smule skuffende.

Forfatteren afslører, at hun ikke kan svare på om vores yndlingspar stadig er sammen, fordi hun ikke vil ødelægge fansenes fantasi. Hun siger blandt andet, at livet hurtigt kan ændre sig, og at de begge er meget unge.

LÆS OGSÅ: SPOILER: Her er ‘To All the Boys’-karakterernes fremtid

- Jeg forestiller mig, at de begge kommer til at have spændende liv, hvor de får en masse oplevelser – enten sammen eller hver for sig. Det vigtigste for mig er, at de begge to klarer sig godt, fortæller Jenny.

Er du også stor fan af ’To All the Boys’-universet? Se med i galleriet, hvor vi har samlet 20 ting, du (måske) ikke vidste om ’To All the Boys’.

20 ting du ikke vidste om To all the boys I've loved before