Masser af fans gættede på, at en tredje film var på vej, efter The Kissing Booth 2 afsluttede med op til flere cliffhangers - spoiler alert! – bl.a. får Elle besked på, at hun både er kommet ind på Harvard og Berkeley. Kæmpe dilemma! Derudover er der alt det med Marco og hans følelser for Elle, og endnu mere spændende bliver det at se, om Chloe og Elle fortsætter med at være venner.

Læs også: Test: Hvem fra "The Kissing Booth" er du?

Søndag eftermiddag blev den store nyhed fejret af alle skuespillerne, der via en YouTube-livestream delte, at den tredje film rent faktisk blev filmet på samme tid som The Kissing Booth 2, hvilket betyder at de har gjort et virkelig godt stykke arbejde i forhold til at holde det hemmeligt - vildt, ikke? Livestreamen indeholdt også et lille sneak-peak på 3’eren, som en lille forsmag på, hvad vi kan se frem til. Du kan se traileren lige herunder:

Alt det og mere til kan vi se frem til, når den tredje film får premiere d. 24. juli 2021. Indtil da vil vi se de to første film igen, igen, igen og øve os i Elles og Marcos dansetrin.

Læs også: Jacob Elordi afslører: ”The Kissing Booth”-Noah er forfærdelig

Til slut i søndagens livestream, gør Joey King - der spiller Elle - det klart for alle, hvor taknemmelige de er for fansene og seerne og udtaler: ”Jeg vil gerne takke fansene for deres enorme støtte. Al den kærlighed, vi har fået fra jer, har været så ekstraordinær og ærlig. Det er udelukkende på grund af jer, at det her kan lade sig gøre”. Cute!

Har du set The Kissing Booth 2?

Læs også: ”The Kissing Booth 2”: Det handler den om