I nat fandt den årlige Oscar-uddeling sted i Los Angeles, og det var som sædvanlig et stort show fuldt af smukke kjoler og tårevædede takketaler. Men showet sluttede på en højst uventet og ret pinlig måde. Da den sidste pris, prisen for ”Bedste Film”, skulle uddeles, skete der det, at dem, der skulle præsentere vinderen, læste et forkert navn op!

Læs også: Jennifer Lawrence forærer sin Oscar væk

Fra scenen sagde skuespilleren Faye Dunaway, at vinderen var ”La La Land”. Hele holdet bag ”La La Land” jublede og skyndte sig op på scenen, men midt i takketalerne blev det annonceret, at der var sket en fejl, og at den rigtige vinder var filmen ”Moonlight”. Et øjeblik var der totalt kaos på scenen, før Oscar-statuetten landede i de rigtige hænder.

Tilsyneladende havde prisuddelerne fået en forkert kuvert med ud på scenen, da de skulle annoncere vinderen, og de undskyldte efterfølgende.

Se hele det pinlige optrin her: 

”La La Land” vandt dog seks andre Oscars i løbet af aftenen, blandt andet fik Emma Stone prisen som ”Bedste Kvindelige Skuespiller” for sin rolle i musicalen.

Læs også: Vanessa Hudgens stjal en Oscar

To danske film var også nomineret til en Oscar, men ingen af dem vandt.

Kan du huske, dengang Jennifer Lawrence faldt på Oscar-scenen? Læs den historie og andre pinlige historier fra stjernerne i galleriet her: 

Stjernernes pinligste historier