High School Musical havde premiere d. 20. januar 2006, og der er ingen tvivl om, at det var ”the start of something new.”

For 15 år siden blev verden forandret for altid; vi blev introduceret for Zac Efron, vi lærte vigtigheden i at få vores ”head in the game”, og vi fik øjnene op for verdens bedste dessert, crème brûlée.

High School Musical har lært os nogle af de vigtigste livslektier, vi kunne få, og derfor er der god grund til stadig at fejre den ikoniske film-trilogi 15 år senere.

LÆS OGSÅOMG! "High School Musical"-reunion på vej

Det er ikke kun os, der stadig elsker ”High School Musical.” Filmens stjerner er stadig gode venner i dag, og de bruger tit deres sociale medier til at dele deres bedste film-minder med deres følgere.

Det er især på TikTok, at stjernerne genskaber deres yndlingsøjeblikke fra de 3 film.

I begyndelsen af corona-lockdown i 2020 gav de os også en virtuel reunion, hvor de sang ”We’re All In This Together” med andre Disney- og TikTok-stjerner.

”High School Musical” er stadig så populær blandt fans, at der er kommet en tv-serie ud af det. Den nye serie ”High School Musical: The Musical: The Series” havde premiere I 2019 på Disney+.

Psst… Vidste du, at HSMTMTS-stjernen Olivia Rodrigo kun var 2 år gammel, da den første High School Musical-film udkom?

LÆS OGSÅ: High School Musical-stjerne skal være mor - se det søde billede

Hvis du vil se, eller gense, den ikoniske musical er den tilgængelig på Disney+.

Vil du gerne vide, hvordan ”High School Musical”-stjernerne ser ud i dag? Find ud af det i galleriet herunder.

"High School Musical"-stjernerne før og nu