Hvis du er fan af de norske tvillinger Marcus & Martinus, så har du garanteret lyttet til deres sange virkelig mange gange på Spotify og set drengenes musikvideoer på YouTube mange timer i træk! Og måske er der så én sang, du har hørt lidt mere end andre – drengenes sang ”Elektrisk” feat. Katastrofe er nemlig den af Marcus & Martinus’ sange, der er streamet allerflest gange på Spotify (i skrivende stund)!

Du kan lytte til den lige her:

Læs også: Marcus & Martinus svarer på fan-spørgsmål

Ikke overraskende er det også musikvideoen til ”Elektrisk”, der er set flest gange, da vi skriver den artikel her! Videoen starter med, at drengene keder sig lidt og spiller fodbold i haven, men så får de lige øje på to piger over hækken – og så blev dagen pludselig meget bedre!

Du kan se musikvideoen til ”Elektrisk” feat. Katastrofe herunder:

Efter Marcus & Martinus udgav ”Elektrisk” og flere andre sange på norsk, er de nu begyndt at synge på engelsk. Det gør de blandt andet for at kunne nå ud til flere lande – og selv om vi forstår det meste af deres norske tekster, så synes vi altså, det er meget fedt, at de nu har valgt det engelske sprog i deres sange.

Læs også: Så populære er Marcus & Martinus

”Girls” feat. Madcon var den første engelske sang, drengene udgav, og du kan se musikvideoen til den herunder:

Selv om Marcus & Martinus nu synger på engelsk – og er blevet teenagere – så glemmer vi altså aldrig, da de optrådte i det norske Junior MGP med sangen ”To dråper vann”! Wow, hvor var de bare søde og små dengang! Du kan genopleve deres optræden fra 2012 herunder:

Læs også: Det savner Marcus & Martinus fra før, de blev kendte

Vi Unge har mødt Marcus & Martinus, og det er der kommet nogle YouTube-videoer ud af! Vi har blandt andet lavet en sjov video, vi har kaldt ”Hvem er mest …?”. Den kan du se herunder:

Vi lavede også et interview med dem, da de var i København i forbindelse med filmen ”Sammen om drømmen”, der havde premiere i januar. Du kan se interviewet herunder:

I galleriet kan du læse facts om Marcus & Martinus:

Alt du skal vide om Marcus & Martinus