Ahh, det er december, og hvis du ikke allerede har set ”Alene Hjemme”, får du den helt sikkert set, inden måneden er omme. I filmen beskytter drengen Kevin sit hus mod to indbrudstyve, men ifølge den nyeste fanteori er det slet ikke tyvene, der er de egentlige skurke. Det skulle nemlig være Kevins onkel Frank.

Onkel Frank er sur, nærig og jaloux på sin bror, og det er netop derfor, en fan mener, at han faktisk har hyret Marv og Harry til at begå indbrud i Kevins forældres hus.

Læs også: Djævelsk fanteori om "Alene Hjemme"

En anden teori på Reddit udpeger Kevins far til at være involveret i kriminalitet og måske en mulig mand bag indbruddet. For hvad laver Kevins far egentlig? Hvordan har han råd til at bo i det fancy hus? Hvorfor virker han nervøs, når han i en af de første scener møder tyven Harry, der har klædt sig ud som politibetjent?

Læs også: 10 must-see julefilm

Hmm … Nok er vi enige i, at Onkel Frank er helt vildt led og helt vildt nærig, og det er da også mystisk, at vi ikke ved noget om, hvad Kevins far laver, men skulle en af dem have instrueret Harry og Marv i at bryde ind i huset og næsten dræbe Kevin? Ej, vel?

Tror I, at der er hold i teorien?

I galleriet kan du se 5 film, vi ALDRIG skulle have set:

5 film vi aldrig skulle have set