Med sine roller i store Hollywoodfilm har Harry Styles bevist, at han ikke kun er en talentfuld popsanger – han er også en kommende filmstjerne.

Det er netop blevet bekræftet, at Harry skal spille en af hovedrollerne i den kommende film ’My Policeman,’ som produceres af Amazon.

I ’My Policeman’ får Harry en helt særlig kollega. ’The Crown’-stjernen Emma Corrin, der portrætterede prinsesse Diana i hitserien, er nemlig også på rollelisten. 

LÆS OGSÅ: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

’My Policeman’ er baseret på Bethan Roberts bog af samme navn. Filmen foregår i 1990’erne, og handler om parret Tom (Harry) og Marion (Emma), der er nødt til at konfrontere fortiden, når Toms tidligere elsker, Patrick, kommer på besøg.

Filmen vil undersøge, hvordan verden så ud, dengang Tom og Patrick mødte hinanden, da deres kærlighed var forbudt på grund af diskriminerende love om homoseksualitet.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Harry Styles spottet hånd i hånd med en Hollywood-stjerne

Harry fik sin filmdebut i krigsfilmen ’Dunkirk’ fra 2017. Lige nu er han i gang med at indspille filmen 'Don’t Worry Darling,' der instrueres af Olivia Wilde. Filmen har blandet andet også stjerner som Florence Pugh og Chris Pine i hovedrollerne.