Er du også vild med ’To All The Boys’ og ’Riverdale? Så kan du godt begynde at glæde dig.

To af stjernerne fra de populære ungdomsuniverser er nemlig i gang med at lave en ny film til HBO Max, som bliver beskrevet som en romantisk komedie med et twist af science fiction.

Det er Lana Condor og Cole Sprouse, der skal spille sammen i den nye film ’Moonshot’, som endnu ikke har fået en premieredato.

’Moonshot’ hedder filmen og foregår i fremtiden, hvor Mars er gjort beboelig og er koloniseret af mennesker fra Jorden. I filmen møder man to universitetsstuderende, som er spillet af Lana og Cole, der på trods af deres forskelligheder, slår sig sammen om at snige sig ombord på en rumfærge, der skal til Mars.

LÆS OGSÅ: ’Riverdale’-stjerne spiller stor hovedrolle i ny film om corona

Både Lana og Cole er meget begejstrede for deres nye samarbejde, og har allerede delt de gode nyheder på sociale medier, hvor de blandt andet har postet en masse raket-emojis, der passer til filmens tema.

I et, nu slettet, opslag skriver Cole også, at han måske er ”den sidste person, man har lyst til at være fanget i en rumfærge med,” men at han glæder sig meget til at arbejde sammen med ’To All The Boys’-stjernen, som han roser.

LÆS OGSÅ: Test: Hvem af pigerne fra ”Riverdale” er du?

Produktionsselskabet bag ’Moonshot’, Berlanti/Schechter Films, er blandt andet også i gang med at indspille ’My Policeman’, som har Harry Styles i hovedrollen – mon ikke vi kommer til at se flere produktioner fra dem med store stjerner i fremtiden?

Er du også ’To All The Boys’-superfan? Læs med I galleriet herunder, hvor vi har samlet 20 ting, du måske ikke vidste om de populære film.

20 ting du ikke vidste om To all the boys I've loved before